Prosjekt- og undergrupper 

i Trondheim med ledige verv

Velferdstinget

Velferdstinget skal blant annet velge hvilke velferdsordninger det er behov for og studentene ønsker, hvor mye semesteravgift studentene skal betale og ikke minst hva semesteravgiften skal brukes til. Velferdstinget tar opp saker som omhandler alt fra maten i kantinene til om man skal bygge et nytt idrettsbygg, og er trondheimsstudentenes ansvarlige i idrett-, bolig- helse- og velferdsspørsmål.

Ledige verv:

- Vara

Revygruppen // ShowBIS

ShowBIS er ansvarlig for å lage og fremføre BI-revyen, samt at gruppen bidrar med underholdning på diverse BIS arrangement. Undergruppen består av mange ulike komponenter og tilbyr en rekke spennende verv for studentene på BI Trondheim.

Revygruppen er en undergruppe som skal sette sammen BIS’ helt egne revy. Dette innebærer å samarbeide under en prosess som vil starte med idémyldring og skriveøkter, og til slutt ende i et forrykende show som skal fremføres for studentene på ballet som arrangeres for BI Trondheim hvert år.

Klassens klovn? Kreativ, glad i å synge, danse, eller stå på en scene? Kanskje du har lyst til å glad i å stå på en scene? Liker du å få folk til i godt humør? Ønsker du å skape et produkt helt fra bunnen av? Da er revygruppen plassen for deg!

Ledige verv:

- Revysjef

Starte ny undergruppe i Trondheim?

Er du interessert i å starte en egen undergruppe? Send henvendelse her, så hjelper vi deg i gang! 

Please reload

© 2017 by BI Studentsamfunn.