Næringslivsutvalget

Søknadsfrist: 1. Desember, klokken 23:59

NU er ansvarlig for all kontakt med næringslivet ved BI Bergen. Utvalget har som formål å føre studenter i kontakt med bedrifter som er relevante for studentene og næringslivet generelt. NU er også ansvarlig for alle bedriftspresentasjoner og bedriftsstands på skolen og er en kritisk støttespiller for en rekke utvalg i studentsamfunnet. 

 

Vi søker studenter til følgende stillinger for skoleåret 19/20:

 

  • Leder

  • Nestleder

 

Trykk "søk her" for å lese mer om stillingen og søke. 

BIS Entertaintment

Søknadsfrist: 29. November, klokken 23:59

Er du en som trives i spotlighten på scenen? Liker du å jobbe backstage? Er du interessert i å utforske din kreative side? Om du ønsker en morsom og sosial studiehverdag, da oppfordrer vi deg til å søke BIS Entertainment! 

 

Vi leter etter engasjerte studenter som vil være med på å skape den neste BI-revyen. Vi trenger skuespillere, crew-medlemmer samt en sponsoransvarlig og en manusforfatter. Du trenger ikke å ha erfaring med revy/skuespill fra tidligere. I BIS Entertainment har du muligheten til å engasjere deg under studietiden din, bli kjent med mange nye mennesker og utfordre deg selv kreativt. 

 

Vi trenger:

Sponsoransvarlig 

Manusforfatter

Crew

Studentpolitisk Utvalg

Søknadsfrist: Løpende opptak

Studentpolitisk utvalg (SPU) er en stabsfunksjon i BI Studentsamfunn Bergen som skal representerer organisasjonen med dens visjon og strategi inn i studentpolitikken. Dette skal samsvare med studentenes beste interesser. Utvalget har også som mål å skape et større samfunnsengasjement blant studentene på campus, og arrangerer både faglige og sosiale arrangement hvor politikk og samfunnsengasjement står på dagsorden.

 

SPU har også en viktig opp mot studentpolitikken i Bergen, gjennom sine to verv i Velferdstinget Vest. Velferdstinget Vest er en sammenslutning mellom studentdemokratiene ved alle utdanningsinstitusjonene som er tilknyttet SiB.

 

Verv som lyses ut: 

- Nestleder

- Økonomiansvarlig

- Arrangementansvarlig

- Medlem x3

Starte ny undergruppe i Bergen?

Er du interessert i å starte en egen undergruppe? Send henvendelse her, så hjelper vi deg i gang! 

Please reload

© 2017 by BI Studentsamfunn.