BISI Slåball

Vi har tryout tirsdag 10.09 fra kl 13-15 på Krohnsminde fotballbane.

BISI Slåball søker nå etter tre engasjerte og sosiale studenter til å ta del i vårt splitter nye idrettslag og styre, som starter opp nå høsten 2019. Vi oppfordrer alle jenter og gutter til å søke. Hvis dette høres ut som noe for deg, ikke nøl med å sende inn en søknad!

Verv som lyses ut:

Kommunikasjonsansvarlig x1

Økonomiansvarlig x1

Sosialansvarlig x1

 

Hvis du ønsker mer informasjon angående vervene kan du kontakte oss på: bisislaaball@gmail.com

BI Bergen Håndball (Herre)

BISI Håndball herrer er et ambisiøst og talentrikt lag. Etter fjorårets opprykk til 3. divisjon ønsker vi spille oss inn og holde oss i divisjonen. Vi trener 1 gang i uken og har kamper i helgene. Utenom det sportslige kan vi by på morsomme kvelder og underholdende garderobekultur. Vi ser med dette etter nye spiller som kan tilføye noe sportslig og sosialt. Treningstidene er mandager 18.30 - 20.30 i Fantoft idrettshall.

BISI Tennis

Oppmøte: Bergen tennisarena 

BISI Tennis er et prestisjefylt lag med god lagånd og engasjerte medlemmer. Vi har vårt hovedfokus på det sosiale og fletter det godt sammen med spill og sprell! Våre treninger foregår hver søndag 20-22 på Bergen Tennisarena.

 

 Hvis du vil være en del av tennisen, møt opp den dagen det passer best, ta gjerne med vennegjengen, innesko, tennisracket og klask kule og bli kjent med oss. Det er ikke et krav om utstyr for å kunne stille på tryout. 

BISI Bowling

Oppmøte: Sandsli bowling

BISI Hawks er BI sitt bowlinglag, vi er foreløpig 13 medlemmer og satser på å bli noe større dette året. På Hawks stilles det ingen krav til ferdigheter, her ønsker vi bare studenter som er glad i en runde bowling og det å ellers gjøre sosiale ting sammen med gruppen.

 

Vi spiller blant annet kamper også mot NHHI Bowling så her er det bare å komme på tryout hvis du er gira på å KNUSE NHH. På tryouten vil vi spille litt bowling også blir det noen form for sosial samling etterpå hvor vi ønsker å bli enda bedre kjent med dere! 

Bare å sende en mail til bisi.bowling@gmail.com hvis dere er interessert eller lurer på noe!

BISI Dans

15. september kl. 15:00

Oppmøte: Vitalitetssenteret 

Twerker du som Miley Cyrus, eller har du moves like Jagger? Kunne du tenkt deg å vise danseglede på andre scener enn dansgulvet på Kava? Da burde du ta turen til BISI Dans tryout!

Det blir en uhøytidelig dansetime der vi lærer bort en enkel koreografi og ingen forkunnskaper er nødvendig. 

 

BISI Dans består av en sprudlende gjeng som er glad i å finne på noe sosialt ved siden av trening. 

Vi er på utkikk etter nye medlemmer so if you can feel the rhythm, ta turen til Vitalitetssenteret 15.september. 

Vi danses! 

For mer info:

 https://www.facebook.com/events/505049033653839/

Phanters Cheerdance

Søknadsfrist: 12. September

Vi søker engasjerte og motiverte jenter til vårt nyoppstartete idrettslag. Dette er et lavterskel idrettslag, altså tidligere erfaring med cheer er ikke en forutsetning. Skriv en kortfattet tekst om deg selv, og så gleder vi oss til å høre fra deg!

Hvordan starte eget idrettslag?

Drømmer du om å starte et eget idrettslag? 

Dersom du ønsker å starte et eget studenttilbud kan du enkelt starte prosessen ved å sende en henvendelse her. Vi anbefaler å tenke gjennom kostnadsrammene og hvor levedyktig tilbudet er, men vi hjelper deg gjennom resten av prosessen. Et idrettslag opprettes ved at det stemmes gjennom av ledelsen på et ledelsesmøte.

Please reload

© 2017 by BI Studentsamfunn.